verzamelen

Gegevens verzamelen

Besluiten moeten genomen worden op basis van de beschikbare informatie. Klinkt logisch, niet? Maar het is een brug te ver. De eerste vraag die u zich moet stellen is: welke informatie heb ik nodig om dit besluit te nemen?

Vaak blijkt dan 3/4 van de beschikbare informatie niet relevant. Dat scheelt al een hoop werk. Maar belangrijker: vaak blijkt ook essentiele informatie te ontbreken.

Om die informatie snel te krijgen heeft It Figures online tools ontwikkeld waarmee u zelf eenvoudig en snel uw informatie kunt verzamelen.

De tools zijn eenvoudig te gebruiken. Vragen intypen, enquête versturen, klaar. Zo simpel is het. En omdat u het helemaal zelf via de site kunt doen, is het 24/7 beschikbaar en hoeft u op niemand te wachten. Wel zo snel.

De sites die u voor uw informatieverzameling kunt gebruiken zijn:

Speciaal voor incidentele enquêtes:

Speciaal voor medewerkerstevredenheidsonderzoeken: Als u vaker enquêtes wilt afnemen, of als u formulieren, assessments, toetsen en benchmarks wilt maken: Als u uw levensverwachting wilt berekenen (voor uw pensioen of levensverzekering) Als u een eenvoudige online-database nodig heeft

Uiteraard kan It Figures u alles uit handen nemen en dit voor u verzorgen.

 

 
it figuresverzamelenanalysebesluitendienstencontact